Butikskontrol

ButikskontrolButikskontrol har kun et formål, nemlig at bekæmpe svind. Svind er en unfair konkurrent for, at føre en sund forretning. Det er en klar fejl at sige at svind kun er butikstyveri, svind er mange andre ting. Bla. varehåndtering, personaletyveri, bogføring, forkerte priser på varer, og selvfølgelig menneskelig fejl. Med et besøg af vores sikkerhedsrådgiver Henning Ebsen, der har mere end 24 års erfaring, kan vi i fælleskab finde netop den løsning, der slår positivt ud på bundlinjen. Idag budgetterer langt de fleste detailkæder med et svind i million klassen. her kan virkelig hentes mange penge, og vi er gerne behjælpelige.

Kontakt os for et uforpligtende besøg.

Når vi nu er specialister på butikstyveri, skal vi selvfølgelig ikke glemme dette. Butikstyveri er selvfølgelig en væsenlig factor af svindet, og her træder vi gerne til. Set over de seneste år, er tyvene desværre blevet langt mere profesionelle, og ofte et skridt foran. I Aut. Butikskontrol Syd prøver vi trods hårde odds, at være på fuld højde med tyvene. Derfor har vi oprettet enheder i firmaet, som arbejder målrettet med at løse de nye udfordringer.Vi vil gerne være med til at bremse nogle af tyverierne, inden de tager overhånd. Tricktyverier vinder desværre også fremad, dette kræver årvågne medarbejder, hvor undervisning kan bremse tyvene effektiv.

Vi tilbyder flere forskellige typer af undervisning samt mindre kursus. Klik på undervisning på vores hjemmeside for flere detaljer. Personaletyverier er også en stigende factor, i detailhandlens svind. Dette er ofte et ømtåleligt emne, der kræver dygtige og meget diskrete detektiver. Vi skaffer i samarbejde med Jer, den nødvendige dokumentation på lovlighvis. Vi tilbyder også at afhøre, eller blot sidde som bisidder i personalesager.

Aut. Butikskontrol Syd er Deres garanti, for total løsninger af en hver art.

 

Vi tilbyder også

Servicevagt

Mystery shopper

Privat detektiver

Undervisning