Om os

Aut. Butikskontrol Syd APS kan d. 01-10-2017. fejre 25 års jubilæum. Vi har fra start bestræbt os på, at levere serviceydelser af høj kvalitet.  Aut. Butikskontrol Syd blev grundlagt i 1992 af Metha Thuesen. Metha har stået som eneejer, indtil tidligere souschef Henning Ebsen, i januar 2017 købte en andel af firmaet. Den lukkede ejerkreds gør, at vi, hurtigt og effektivt, kan tilbyde gode løsninger.
Aut. Butikskontrol Syd har specialiseret sig i butikskontrol og servicevagt. Vi gør det, vi er gode til. Derfor er det også vigtigt for os, at leve op til vores slogan;

“Forvent lidt mere……”

Aut. Butikskontrol Syd har ansat mere end 20 butiksdetektiver og servicevagter og alle vores ansatte har naturligvis gennemgået det lovpligtige kursus ved rigspolitiet. Firmaet tilbyder, udover butikskontrol og vagtservice, en række andre, spændende services. Der kan altid indhentes uforpligtende tilbud og nye såvel som gamle kunder, er altid velkomne til at give os et kald.

Vi håber og tror på, at vi er et firma der er kendt for aldrig at sige nej, så længe opgaven er i overensstemmelse med vores profil.

 

Profil

“Prøv hele tiden på at blive bedre, så bliver du ved med at være god.”

Vi bestræber os på hele tiden at udvikle og tilpasse os, så vi til stadighed imødekommer vores kunders behov og ønsker. Vi står inde for det vi laver og gør meget ud af, at have gode, stabile medarbejdere, da de er grundpillen i hele vores arbejde; uden dem når vi ingen vegne og det er deres indsats, gode syn og erfaring, der til daglig definerer vores succes. Opgaverne vi påtager os, fordeles nøje efter de ansattes kvalifikationer og kompetencer, så vi hele tiden har folk i gang, med det de er bedst til. Vi arbejder sammen og i fællesskab opnår vi de bedste resultater, både for ansatte og kunder.

 

Vores personale

Vi har, hos Aut. Butikskontrol Syd, store ufravigelige krav til vores ansatte; Gennemgået grundkursus for vagtfunktionærer, ren straffeattest, samt et venligt sind. Kan DU sige ja til disse 3 ting, er du nået et godt skridt på vejen. Vi tilbyder til gengæld et godt arbejdsklima, hvor frihed og selvbestemmelse er en vigtig del af hverdagen. Vi mener, at vi kan tilbyde de bedste medarbejdere, alle med stor erfaring. Aut. Butikskontrol Syd har nu eksisteret i mere end 24 år, og vi er glade for at der er medarbejdere, der har valgt at følge firmaet helt siden opstart. Vi har i dag overvejende medarbejdere, med mere end 5 til 10 års erfaring. Dette er efterhåndende en sjældenhed, inden for denne branche. Dette afspejler sig i vores resultater, skabt af vores gode, kompentente medarbejdere. I Aut.Butikskontrol Syd har vi altid plads til nye, dygtige medarbejdere, med det helt rigtige gåpåmod. Vi sætter barren højt, da vi tror på, at belønner sig i sidste ende.

Er Du interesseret i et job hos os, så se under fanen JOB.

 

Hovedadresse.

APS Aut. Butikskontrol Syd
Metha Thuesen
Mågevej 58 6300 Gråsten
Tlf. 74 65 30 88
Mobil. 40 51 30 28
Fax 74 65 36 88

Sekundær adresse

APS Aut. Butikskontrol Syd APS
Henning Ebsen
Lysmosen 9 6100 Haderslev
Mobil. 40 79 49 22

Døgnvagt. 40 79 49 22  CVR. Nummer 3827328  Syd Bank 8060-2006969

Vsl-overenskomst

Vls-LogoFirmaet Aut. Butikskontrol Syd har overenskomst med VSL.