Butikskontrol

Butikskontrol

I dag budgetterer langt de fleste detailkæder med et svind i millionklassen. Der er altså mange penge at hente, hvis du kan reducere risikoen for svind i din butik. Butikskontrol har til formål at bekæmpe svind. Svind kan skyldes mange ting, fx:

  • Butikstyveri og personaletyveri
  • Vareudsmid uden registrering
  • Bogføringsfejl
  • Forkerte priser på varer
  • Menneskelige fejl og sjusk

Udfordringen ved svind er, at det ofte først opdages, når butikken holder status. Vi har stor erfaring med at identificere kilder til tab, der ikke bliver registreret. Med et besøg af vores sikkerhedsrådgiver, Henning Ebsen, der har mere end 28 års erfaring med butikskontrol, kan vi i fællesskab finde netop den løsning, der giver den største effekt på din bundlinje.

Kontakt os for et uforpligtende besøg.

Undervisning

Butikstyveri er en væsentlig faktor, når vi taler svind. Over de seneste år er butikstyvene desværre blevet langt mere professionelle. Aut. Butikskontrol Syd er eksperter i at gøre det så vanskeligt som muligt at være butikstyv. Vi har oprettet særlige enheder, som arbejder målrettet med at løse udfordringer med butikstyveri, inden de tager overhånd.

Tricktyverier er et andet fænomen, som også vinder frem. Har du gode, årvågne medarbejder til rådighed, så kan vi supplere med den rette undervisning for at komme problemet til livs. Vi tilbyder flere forskellige typer af mindre kurser, der klæder dine medarbejdere på til at mindske risikoen for tricktyveri. Klik på undervisning og læs mere.

Personaletyveri er desværre også en afgørende faktor i detailhandlens svind. Dette er ofte et ømtåleligt emne, der kræver dygtige og meget diskrete detektiver. Vi skaffer i samarbejde med jer den nødvendige dokumentation og tilbyder både hjælp til den svære samtale og bisiddertjeneste i personalesager.

Aut. Butikskontrol Syd er din garanti for totalløsninger inden for butikskontrol, der skaffer dig nødvendig dokumentation på lovlig vis.

Vi tilbyder også

Servicevagt

Mystery shopper

Privat detektiver

Undervisning