Civil detektiver

Om os

Hos Aut. Butikskontrol Syd har vi gennem 25 år specialiseret os i butikskontrol og servicevagt. Vi bestræber os hele tiden på at udvikle og tilpasse os, så vi til stadighed imødekommer kundernes behov og ønsker.

Forsøg hele tiden at blive bedre, så bliver du ved med at være god. Det er en vigtig indstilling i en branche, der konstant udvikler sig. Butikstyve ændrer taktikker, og problemer med svind ændrer karakter. Det kræver butiksdetektiver og vagtfolk, der konstant arbejder på at være et skidt foran tyvene og svindlerne.

Et skarpt øje, solid erfaring og evnen til at læse kundernes adfærd i butikken er her nøglen til succes. Vores dygtige butiksdetektiver opdager ikke ved et tilfælde, at folk stjæler. De har læst tyvens hensigt, længe inden tyveriet finder sted. Det er de unikke kvaliteter hos vores medarbejdere, der gør, at vi dagligt kan leve op til vores slogan: “Forvent lidt mere.”

Tyveri

Vores personale
Høj anciennitet og et venligt og servicemindet sind kendetegner personalet hos Aut. Butikskontrol Syd. Langt de fleste af vores medarbejdere har mellem 5 og 10 år erfaring i branchen, og enkelte har endda være med på holdet, siden virksomhedens opstart.

Høj anciennitet er desværre en sjældenhed i branchen. Vi sætter derfor en ære i at tilbyde vores dygtige team af butiksdetektiver og servicevagter et sundt og trygt arbejdsmiljø, hvor arbejdsugen er kendetegnet ved frihed under ansvar.

Til gengæld har vi tre ufravigelige krav til vores ansatte:

  • De skal have gennemgået grundkursus for vagtfunktionærer
  • De skal have en ren straffeattest
  • De skal være servicemindet og venlige over for alle

I Aut. Butikskontrol Syd har vi altid plads til nye, dygtige medarbejdere med det helt rigtige gåpåmod. Er du interesseret i et job hos os, så læs mere her.

Vores historie
Aut. Butikskontrol Syd blev grundlagt i 1992 af Metha Thuesen. Den nuværende ejer, Henning Ebsen, var med fra starten, og hurtigt blev firmaet blandt de førende inden for butikskontrol. I januar 2017 blev en virksomhedsoverdragelse påbegyndt, og sidste del af ejerskabet blev den 13. december 2020 købt af Henning Ebsen. Fra 1. januar 2021 står Henning Ebsen alene i spidsen for et af Danmarks største vagtselskaber med speciale i butiksdetektiver.

Aut. Butikskontrol Syd har mere end 25 butiksdetektiver og servicevagter ansat, og alle vores medarbejdere har selvfølgelig gennemgået det lovpligtige kursus ved Rigspolitiet. Udover butikskontrol og vagtservice tilbyder vi en række andre ydelser inden for vagttjeneste og efterforskning. Klik på fanen ”Vi tilbyder”, og læs mere om vores forskellige ekspertiseområder.

Hovedadresse

 Aut. Butikskontrol Syd APS
Henning Ebsen
Lysmosen 9 6100 Haderslev
Tlf. 40 79 49 22

Døgnvagt: +45 40 79 49 22
CVR-nr: 38264273

Vls-Logo

Overenskomst

Firmaet Aut. Butikskontrol Syd har overenskomst med VSL.

CVR-nr. 3827328, Lysmosen 9, 6100 Haderslev, tlf. +45 40 79 49 22
Copyright © 2017 Aut. Butikskontrol syd. All rights reserved